This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
På et lite kontor på Sørumsand foregår det nå mye kreativt, noe denne tavlen vitner om.
Et bilde av de ansatte skal minne oss om hvem vi er. «Godt» skrevet en lørdagskveld da serveringsmenyen var i tankene. Kjøkkentegningene viser hvor vannet skal falle og nå håper vi at endelig!-nå må planløsningen være perfekt! Under et ark stikker kartet fra Paris frem, som et minne om inspirasjonsturen vi hadde i februar.
Knekkebrødoppskriften fikk vi av en kokk på restauranten «Bare Vestland» i Bergen og huskelappen er bare forvirrende. Og skjeen? Jo den er stemplet med «Sanden» og er fra Sørumsand verksted. Det er der vår mat-historie begynner.
Aller mest spennende akkurat nå er hvordan butikken skal se ut. Vi jobber mot en klassisk, flott kjøttbutikk med noen sitteplasser for de som ønsker å spise på stedet. Det blir et lite vindu inn på bakrommet hvor man kan spionere litt på pølsemakeren. Vi er helt sikre på at dette blir en helt fantastisk kjøttbutikk, både for pølsemakeren, butikkslakteren, kokken og alle de matglade hobbykokkene som søker fagkunskap, kvalitet og ekte service!