Tid for pølser

Rosenberwiener & Gullwiener

er våre to typer wiener. Gullwiener har vunnet gull i Kjøtt-NM.

Innholdet i pølsene er like, det er  skinnet som utgjør forskjellen.

Grillpølse, Rosenberger, Ostepølse og Mexicogrill

har alle samme grunnoppskrift.

Rosenbergeren er en større og mer krydret pølsevariant, ostepølse er tilsatt ost, mens mexicogrill er tilsatt bacon, og det samme krydderet som Rosenberger.

Thüringer

Thüringer er en klassisk og knallgod tysk krydderpølse

Bondekonas stekepølse består hovedsaklig av svinekjøtt og krydder. Den er grovkvernet og ren i smaken.

Pepperonigrill

er også grovkvernet som bondekona men har også storfekjøtt.

Denne har en ganske sterk krydderblanding.

Ramsløkpølse er en knallgod krydderpølse med smak av ramsløk. Denne pølsa tok vi NM-bronse på i 2012.

Glommapølse

 er en urøkt, kokt pølse i fåretarm med smak av karve. Den ble

funnet opp dagen før NM en gang for mange år siden, og vant sølv.

Lammepølse med smak av urter, hvitløk og fennikel

Chili & Cheddar er litt hot, avrundet med den milde smaken av cheddar.

Røkt kjøttpølse

Røkt kjøttpølse er en god middagspølse basert på wieneroppskriften vår.

Lillestrømpølse ble laget i forbindelse med kommunesammenslåing og inspirasjon ble hentet fra fra de tre kommunene. Smakskombinasjonen med Norzola-ost, tyttebær og pære er fantastisk bra!

LeWiener er en ny spennende Wienerpølse som dukket opp da entusiast og pølsegledespreder Morten Lewiener Langseth dukket opp med sin oppskrift. Lewiener karakteriseres med sitt inneholde av storfekjøtt og litt ekstra røyksmak. Som han sier: denne vil lett ned i munnen dumpe…

Pølsetilbehør: syltet løk, løkkompott, reker i majones, skinke- og løksalat, potetsalat, potetmos, mandelpotetlomper, pølsebrød fra Garcon og et godt utvalg ketchup og sennep

Du finner oss i Kanalveien 8, rett ved Lillestrøm stasjon. Velkommen til din lokale slakterforretning!