Porsjonsberegning og priser:
Tynnribbe:
350 g pr person. Inkludert julefrokost beregne 500 g.
- Tynnribbe kr 249/kg
- Tynnribbe Hampshire kr 368/kg
- Tynnribbe tørrmodnet kr 305/kg
- Familieribbe kr 225/kg
- Kamstek kr 249/kg
- Porchetta kr 437/kg
Julepølse:
2,5 pers pr ring. Skranglepølse: 1-2 pers pr snabb. Sosisser: 50-100g pr pers.
- Julepølser kr 189
- Skranglepølse/innmatpølse kr 179
- Sosisser kr 235/kg
- Glommapølse kr 281/kg
Medisterkaker:
2 stk/person
- Medisterkaker kr 234/kg
Farse:
100-150 g/pers
- Julefarse kr 189/kg
- Julefarse 5 kg kr 850/boks (kr 170/kg)
Pinnekjøtt:
350-500g/pers
- Pinnekjøtt av lam, røkt kr 529/kg
- Pinnekjøtt av lam, urøkt kr 529/kg
Pølse til pinnekjøtt:
100g/pers
- Vollakorv kr 298/kg
- Bondekonas stekepølse kr 298/kg
- Vossakorv, 350 gr kr 107/pk
Tilbehør:
- Surkål kr 110/kg
- Rødkål kr 110/kg
- Ribbefett kr 200/kg
- Tyttebærsyltetøy kr 290/kg
- Kålrotstappe kr 157/kg
- Julesaus kr 199/kg
Andre julespesialiteter:
- Smalahove kr 215/stk
- Juleskinke, fersk, saltet, røkt og saltet, sukkersaltet, med og uten ben og med eller utensvor
- Rakfisk
- Syltelabber
Julepålegg:
- Julesylte skåret kr 48,90/hg
- Julesylte rund/halv kr 449/kg
- Okserull skåret kr 68,80/hg
- Okserull håndsydd kr 49,60/hg
- Lammerull skåret kr 69,10/hg
- Lammerull håndsydd kr 589/kg
- Ribberull kr 61,10/hg
- Julepostei 25,40/hg
- Italiensk kalverull
- Roastbiff
- Fisk og skalldyrcabaret
- Sild og sildesalat
- Røket og gravet laks
- Skagenrøre
- Italiensk salat
- Eggesalat
- Reker i majones