Våre julevarer

Porsjonsberegning og priser:

Tynnribbe:

350 g pr person. Inkludert julefrokost beregne 500 g.

  • Tynnribbe kr 249/kg
  • Tynnribbe Hampshire kr 368/kg
  • Tynnribbe tørrmodnet kr 305/kg
  • Familieribbe kr 225/kg
  • Kamstek kr 249/kg
  • Porchetta kr 437/kg

Julepølse:

2,5 pers pr ring. Skranglepølse: 1-2 pers pr snabb. Sosisser: 50-100g pr pers.

  • Julepølser kr 189
  • Skranglepølse/innmatpølse kr 179
  • Sosisser kr 235/kg
  • Glommapølse kr 281/kg

Medisterkaker:

2 stk/person

  • Medisterkaker kr 234/kg

Farse:

100-150 g/pers

  • Julefarse kr 189/kg
  • Julefarse 5 kg kr 850/boks (kr 170/kg)

Pinnekjøtt:

350-500g/pers

  • Pinnekjøtt av lam, røkt kr 529/kg
  • Pinnekjøtt av lam, urøkt kr 529/kg

Pølse til pinnekjøtt:

100g/pers

  • Vollakorv kr 298/kg
  • Bondekonas stekepølse kr 298/kg
  • Vossakorv, 350 gr kr 107/pk

Tilbehør:

  • Surkål kr 110/kg
  • Rødkål kr 110/kg
  • Ribbefett kr 200/kg
  • Tyttebærsyltetøy kr 290/kg
  • Kålrotstappe kr 157/kg
  • Julesaus kr 199/kg

Andre julespesialiteter:

  • Smalahove kr 215/stk
  • Juleskinke, fersk, saltet, røkt og saltet, sukkersaltet, med og uten ben og med eller utensvor
  • Rakfisk
  • Syltelabber

Julepålegg:

  • Julesylte skåret kr 48,90/hg
  • Julesylte rund/halv kr 449/kg
  • Okserull skåret kr 68,80/hg
  • Okserull håndsydd kr 49,60/hg
  • Lammerull skåret kr 69,10/hg
  • Lammerull håndsydd kr 589/kg
  • Ribberull kr 61,10/hg
  • Julepostei 25,40/hg
  • Italiensk kalverull
  • Roastbiff
  • Fisk og skalldyrcabaret
  • Sild og sildesalat
  • Røket og gravet laks
  • Skagenrøre
  • Italiensk salat
  • Eggesalat
  • Reker i majones